Servicemenu

Samen overheidscommunicatie verbeteren!

  1. Home >
  2. Meedoen>
  3. Inschrijven

Inschrijven

Om gebruik van het platform te maken kunt u zich hier aanmelden via het contactformulier. U ontvangt dan een offerte. Indien wij deze getekend retour ontvangen krijgt u uw adres van uw eigen omgeving en bijbehorende inloggegevens. Daarnaast wordt er contact opgenomen voor het inplannen van de Bouwen aan Brieven introductie en training.

Wilt u meer te weten over het gebruik van het platform, kunt u de platform documentatie raadplegen.

Bouwen aan Brieven is meer dan een technisch project. Informatie over opzetten van een Bouwen aan Brieven project kunt u vinden bij draaiboek en projectmaterialen van andere deelnemers.

Om persoonlijk op weg geholpen te worden kunt u zich ook inschrijven voor de webtraining.

  • Tijdens een web-conferentie wordt het platform gedemonstreerd en een voorbeeld uitgewerkt. Specifieke vragen van gebruikers worden behandeld, eventueel door met de gebruiker mee te kijken op hun scherm in bijvoorbeeld hun eigen Content Management Systeem. Benodigd is een computer met internet en een telefoonlijn.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelen en workshops rond Bouwen aan Brieven, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief, zie rechter inzet van de pagina.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Lex Slaghuis van Wikiwise. U kunt hem bereiken op telefoonnummer +31 (0) 20 716 39 63 of via het contactformulier .