Servicemenu

Samen overheidscommunicatie verbeteren!

  1. Home >
  2. Over Bouwen aan Brieven

Over Bouwen aan Brieven

”Bouwen aan Brieven” is – naast een innovatie verspreidingsproject – een e-participatiemethode om snel en makkelijk overheids-dienstverlening te verbeteren met de hulp van burgers via het internet.

Als deelnemer aan dit project krijgt u  gratis toegang tot expertise, een kant- en klaar draaiboek en technologie zodat u snel en makkelijk ook aan de slag kan. U  hoeft alleen uw eigen projectorganisatie in te richten en Bouwen aan Brieven te bestellen.

De Bouwen aan Brieven methode bestaat uit twee componenten:

De methodiek

De filosofie van de methodiek  is verspreiding met als doel zoveel mogelijk overheidsinstellingen gebruik te laten maken van de Bouwen aan Brieven methodiek en hen producten en resultaten met elkaar laten delen. Daarnaast wordt de projectmatige aanpak rondom de implementatie van een Bouwen aan Brieven project o.a. onderschreven met een draaiboek, waarin de precieze aanpak en implementatie van het project stap voor stap wordt beschreven. Lees verder.

De technologie

U kunt gebruik maken van het speciaal hiervoor ontwikkelde Bouwen aan Brieven Platform. Met dit platform is het mogelijk om interactie met burgers te ontwerpen en deze toe te voegen aan de eigen website. Lees verder.