Servicemenu

Samen overheidscommunicatie verbeteren!

 1. Home >
 2. Over Bouwen aan Brieven>
 3. Deelnemers>
 4. Gemeente Lisse

Gemeente Lisse

De gemeente Lisse is één van de vier pilot gemeentes die mee heeft gewerkt in de verdere ontwikkeling van de Bouwen aan Brieven aanpak, zowel op het gebied van de ontwikkeling rondom het technisch platform alswel de projectmatige aanpak. De gemeente Lisse is online geweest van 26 april t/m 27 mei 2010 met standaardbrieven van diverse onderdelen van de gemeentewinkel. Voor de aanpak van Lisse en gebruikte promotiematerialen destijds klik hier.

Bouwen aan Brieven Lisse in de media

Hieronder tref je een kleine selectie van digitale media waarin Bouwen aan Brieven Lisse is verschenen.

 • Lisse Witte Weekblad, 27 april 2010
 • Unity FM, 22 april 2010
 • Het vervolg

  Annelie Jonquière : “ Bouwen aan Brieven is een succes! Op 4 april 2011 beginnen we met ons tweede externe Bouwen aan Brieven project, met brieven die gericht zijn op ondernemers. Daarnaast starten we ook Bouwen aan Brieven intern, we gaan samen met de medewerkers P&O brieven verbeteren. Dit sluit heel mooi aan bij een cursus schrijven die de organisatie net heeft gevolgd. Als laatste zijn we samen bezig met Wikiwise om Twitter te integreren op onze website en hierop ook burgers te kunnen laten reageren die geen twitter account hebben”

  Contact

  Voor meer vragen over Bouwen aan Brieven in Lisse kunt u contact opnemen met Annelie Jonquière, Clustermanager Gemeentewinkel. U kunt haar een e- mail sturen via het contactformulier of bellen op 0252 43 3114.