Servicemenu

Samen overheidscommunicatie verbeteren!

  1. Home >
  2. Over Bouwen aan Brieven>
  3. Technologie>
  4. Andere mogelijkheden

Andere mogelijkheden

Het Bouwen aan Brieven platform beperkt zich niet tot bovenstaande functionaliteiten. Er is veel meer mogelijk! Inmiddels zijn er verschillende versies van modules die gebruikt worden kunnen:

Reageer op

Wilt u dat burgers op elkaars reacties kunnen reageren of juist niet? Het voordeel van  ‘reacties op’ is dat er makkelijker gesprekken en discussie tussen burgers onderling kunnen ontstaan. Het nadeel is dat discussies in verschillende lijnen splitsen.

Losse website

Wilt u het Bouwen aan Brieven juist niet integreren in uw website, maar op een aparte site hebben? Dit is ook mogelijk, doordat er modules zijn die dit ondersteunen. Tevens kunt u beide ook inzetten. Dus gebruik van widget in uw eigen site èn een losse site zoals ‘lisse.bouwenaanbrieven.nl’ waar men terecht kan.

Meerdere waarderingen

Is een rapportcijfer te weinig? U kunt ook inzicht in kwaliteit via meerdere waarderingsvragen krijgen.

Reageerscherm onder of boven

Wilt u dat burgers eerst alle reacties van andere moeten lezen, of mogen ze direct reageren.

Op aanvraag is er veel meer mogelijk met Bouwen aan Brieven platform. Integratie met sociale netwerken zoals Twitter, Facebook, Flickr en Linkedin, ideeënwedstrijden of het verzamelen van andere soorten informatie zoals bestanden in plaats van tekst.